Skip to content

Advocate: Amar TrebinjacFrontend

Profilbilde av Amar Trebinjac

Forfatter

Amar Trebinjac
2 minutter lesetid

Frontend utvikles som kjent i kanonfart, og det kan være utfordrende å holde følge med all den nye teknologien som kommer. Diskusjonene her i ITverket viser hvor mye forskjellig som brukes, selv blant våre egne konsulenter. Derfor synes jeg det er viktig å tilrettelegge for faglig utvikling om frontend. Som en del av frontend har jeg også valgt å inkludere UX som en del av faggruppen vår. Det å ha grunnleggende kunnskap om UX er noe jeg mener enhver utvikler har nytte av, og spesielt vi som jobber med å utvikle brukergrensesnitt.

Eksempler på innhold som kommer:

Fagtimer: Jeg ønsker flere fagtimer, eller lignende formater hvor vi kan raskt arrangere talks eller andre typer sessions for å dele informasjon med hverandre. Jeg kommer til å arrangere noen av disse selv, men kommer også til å oppfordre dere kunnskapsrike konsulenter til å dele deres tanker og idéer.

Workshops: Workshops er en flott måte å både lære på, og bli bedre kjent med kolleger. Det kommer til å bli minst to workshops. Den ene er faktisk allerede denne måneden og er relatert til UX. Vi har en del påmeldte allerede, men jeg håper å se enda flere her, da jeg tror dette kommer til å bli kjempegøy!!

Innhold til Academy: Jeg kommer også til å lage innhold til vårt nye academy-system når det kommer ut. I utgangspunktet tenkte jeg å lage noen korte videoer relatert til visse temaer, for å dele litt meninger, tips og how-tos. Men her kommer jeg også til å fylle på med ting jeg føler er tidsrelevant. Utover dette kan det komme en del spontane arrangement. Jeg har en del ekstra idéer som jeg kommer til å lufte for å se an interessen.

Tilbake til Academy