Skip to content

Advocate: Yong Bin KwonOop-i-praksis + Kotlin

Profilbilde av Yong Bin Kwon

Forfatter

Yong Bin Kwon
1 minutter lesetid

Fagområdet jeg er ansvarlig for, "objekt-orientert programmering i praksis", kommer av et ønske om at vi putter mer stolthet i løsningene vi leverer og at vi ikke bare nøyer oss med å gjøre jobben, men gjøre den på best mulig måte. Det blir fokus på hvordan man skal modellere et problem, hva som er et godt objekt, hva som er et dårlig objekt, og mest av alt, hvordan skrive god objekt orientert kode i praksis.

For den praktiske biten så ønsker jeg å dele med dere min kjærleik for Kotlin, for det er et språk jeg synes er utrolig elegant samt at jeg ser interessen for det har økt enormt de siste årene.Hva blir innholdet? Hvem vet, kanskje litt Kotlin? Internkonkurranse? Jeg stiller spørsmål og gjør narr av dere når det blir svart feil? Mulighetene er uendelige, men uansett så blir det kjempegøy.

Til ITverkere som leser dette: Den eneste måten dette ikke kan bli bra på er om ingen blir med, så pleaaaase ta en tur innom slack-kanalen, svar på poll, kom på kurs, kom med forslag til ting dere vil høre mer om og engasjer dere! Jeg håper virkelig at dette er noe som kan være interessant, og at dere synes oop og Kotlin er like kult som jeg synes(!!)

Tilbake til Academy