Skip to content

Advocate: Ole Andreas RydlandTeknologiledelse

Profilbilde av Ole Andreas Rydland

Forfatter

Ole Andreas Rydland
1 minutter lesetid

Teknologiledelse i ITverket skal baseres på det at vi er dyktige teknologer. Men som utvikler og arkitekt er min opplevelse at mange virksomheter dessverre ikke har holdt tritt med hva som har skjedd i teknologiverdenen. Kall det lean, agile eller DevOps - poenget er at vi skal forstå prinsippene for hva som kreves å bygge gode team og teknologiorganisasjoner.

Teknologi og utvikling er blitt en kjernevirksomhet for veldig mange av våre kunder, og da er det viktig at vi kan hjelpe dem å forstå hvordan de kan gå fram for å skape endringen som kreves for å henge med i den moderne verden.

Teknologiledelse blir et veldig bredt område, og det vil nok være mye relevant i de andre advocate-områdene også. Men om du liker buzzword-bingo og syns ting som organisasjonsutvikling, produktledelse, smidig, teamledelse, arkitektur & conway's law, strategisk DDD og/eller devops & software delivery performance er spennende mener jeg du vil finne deg godt til rette i denne faggruppen.

Planen for våren er å:

1) Fullføre boksirkelen for Team Topologies
2) Arrangere en Lean Coffee
3) Sist men ikke minst arrangere 3 sesjoner med fokus på erfaringsdeling for de som kan være interessert i å prøve seg som Teamlead i framtiden.

Tilbake til Academy