Skip to content

Vi inviterer til fagtreffFrokost med faglig påfyll

1 minutter lesetid

Velkommen til en morgen fylt med faglig påfyll og frokostservering. En morgen der du får høre om viktige temaer og problemstillinger innen sikkerhet, sky og ledelse, som treffer de fleste virksomheter i dag. Våre fageksperter med lang fartstid i IT-bransjen vil dele av sine erfaringer og gi deg råd til hvordan du kan jobbe videre med dette der du er.

Når: Tirsdag 14.mars
Kl. 08:00-11:00
Sted: Mesh Bar Youngstorget, Møllergata 6
Gratis arrangement

Vi starter med en god kopp kaffe, noe godt å spise på, og litt mingling, før vi setter i gang med tre spennende talks som holdes av tre av våre dyktige konsulenter, fagledere og eksperter innenfor sine fagfelt:

08:30-09:00: DESIGNDREVET SIKKERHET // Anders Kofoed

Syns du sikkerhet er et vanskelig tema å adressere? Noe av det som gjør sikkerhet vanskelig er at vi ikke vet hva det neste trekket til de som vil oss vondt er. Vi ser på hvordan man kan bygge sikrere applikasjoner uten å fokusere på det vi vet om sikkerhet og sårbarheter, men heller på godt design. Ved hjelp av mer eller mindre kjente mønstre og teknikker kan vi bygge applikasjoner som er bedre rigget til å takle ukjente trusler nå og i fremtiden.

Anders Kofoed har master i informasjonssikkerhet fra NTNU Gløshaugen, 8 års erfaring fra ITbransjen, og jobber nå som fagsjef i ITverket parallelt med kundeoppdrag.

Profilbilde av Anders Kofoed
Anders Kofoed
Fagsjef og seniorkonsulent, ITverket

09:00-09:30: SMIDIG LEDELSE MED TLT // Ole Andreas Rydland

Tight-loose-tight (TLT) er en ledelsesmodell for virksomheter som ønsker å bli mer smidige. Ettersom smidig organisering har økt i popularitet har også TLT blir mer og mer utbredt. TLT gir svar på hvordan ledere kan støtte opp under teamene sin autonomitet, samtidig som retningen til organisasjonen settes og justeres. Ole Andreas gi deg en introduksjon til TLT som modell for smidig ledelse av autonome team, og gi konkrete tips til hvordan dere kan komme i gang med å bruke denne ledelsesmodellen i din organisasjon.

Ole Andreas har master i programvare og informasjonssystemer fra NTNU, og med 8 års erfaring som utvikler, teamleder og arkitekt. Parallelt med kundeoppdrag leder han i dag kompetanseområdet teknologiledelse i ITverket.

Profilbilde av Ole Andreas Rydland
Ole Andreas Rydland
Seniorkonsulent og fagleder for teknologiledelse, ITverket

09:30-10:00: SKYMIGRERINGSSTRATEGI // André Sørhus

Hvordan unngå at skyen bare blir et stort kostnadssluk og at du oppnår målene ved skymigrering? Hvordan starte greenfield prosjekter til migrering av legacy systemer? André vil i sin talk oppsummere sine egne og andres erfaringer, samt etablerte best practices ved migrering til skyen generelt og Azure spesielt.

André Sørhus er løsningsarkitekt med over 20 års erfaring som arkitekt, techlead og utvikler. 7 års erfaring med å levere løsninger i Azure med krav til 24/7 tilgjengelighet. Han er også arkitekt advocate i ITverket.

Profilbilde av André Sørhus
André Sørhus
Løsningsarkitekt og arkitekt advocate, ITverket

Vi avslutter med spørsmålsrunde og mingling for de som ønsker det, hvor våre foredragsholdere og salgsteam vil være tilgjengelige.

Sees vi til en faglig frokostmorgen?

Arrangementet er helt gratis

Spørsmål til arrangementet?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål til arrangementet, eller om du har andre spørsmål.