Skip to content

ITverket er stoltHovedsamarbeidspartner for itDAGENE

3 minutter lesetid

itDAGENE er en årlig arbeidsmesse ved NTNU Gløshaugen i Trondheim hvor studenter blir kjent med fremtidige arbeidsgivere. Arrangementet arrangeres av studenter fra 3. klasse data- og kommunikasjonsteknologi ved NTNU, og er en karrieredag der bedrifter markedsfører seg overfor teknologistudenter igjennom stands og mingling på bankett. Overskuddet går til studentenes ekskursjon i tredjeklasse.

ITverket ble i år valgt som hovedsamarbeidspartner (HSP) for itDAGENE som går av stabelen 19. og 20.september, og vi er stolte og glade for at valget falt på oss. itDAGENE er en veldig viktig arena for å synliggjøre oss som selskap, og ikke minst tiltrekke oss både nyutdannede og sommerstudenter som vi ansetter i disse dager. Vi gleder oss til to dager med mye moro og lærerikt sammen med studentene. Vi har hatt tett dialog med Jacob hele veien, som er vår kontaktperson og leder for itDAGENE, og har samarbeidet godt med styret om det som skal foregå under dagene.

Samarbeidet har gått veldig bra. Kommunikasjonen med Jacob (leder av itDAGENE) har vært veldig god, hvor responstiden har vært upåklagelig. Veldig kjekt å jobbe med folk som ikke bare er raske til å svare, men som bryr seg og strekker seg for at arrangementet skal bli så bra som mulig.

- Praveen Kirubaharan, Konsulent

Ved siden av å stå på stand, møte studenter og ha ulike konkurranser, skal vi delta på sommerjobbmaraton, ha lightning talk, lunsjpresentasjon, casekonkurranse og på bankett. Under lightning talk skal fagansvarlig Anders Kofoed kjøre et spennende foredrag om "Sikker utvikling", og under lunsjpresentasjonen anbefaler vi studentene å få med seg seniorkonsulent Vegard Saga snakke om temaet "Kroppsspråk".

Praveen Kirubaharan er konsulent i ITverket og også ansvarlig for studentaktiviteter vi skal delta på fremover. Jeg stilte han noen spørsmål for å høre hans tanker rundt arrangementet.

Hva er dine tanker om å være hovedsamarbeidspartner for itDAGENE?

- Jeg syns det er veldig gøy! Jeg var selv med på itDAGENE da jeg var student, så det er gøy å være på den andre siden og se hvor mye arbeid studentene legger ned for å få til et knallbra arrangement.

Hvordan syns du samarbeidet har gått?

- Samarbeidet har gått veldig bra. Kommunikasjonen med Jacob (leder av itDAGENE) har vært veldig god, hvor responstiden har vært upåklagelig. Veldig kjekt å jobbe med folk som ikke bare er raske til å svare, men som bryr seg og strekker seg for at arrangementet skal bli så bra som mulig.

Hva gleder du deg mest til?

- Møte folk! Både det å møte kjente og ukjente studenter, men også møte folk fra andre bedrifter jeg har studert med. Må jo si det ekstra kjekt at vi er hovedsamarbeidspartner!

"Løp for meg"-sommerprosjekt brukes under itDAGENE
Parallelt med itDAGENE, og gjennom hele september, foregår også Barnekreftforeningens innsamlingsaksjon "Løp for meg", hvor alle studenter på NTNU kan være med å løpe for en god sak. "Løp for meg" arrangeres for femte året på rad av Barnekreftforeningen, og vi var så heldige å få dette som et eget prosjekt for våre sommerstudenter i sommer, hvor de i samarbeid med Barnekreftforeningen lagde en egen innsamlingsside til itDAGENE.


Vi har startet nedtellingen og gleder oss masse til å treffe studentene på NTNU.

Er du student på NTNU? Da håper jeg vi sees på stand!

Snart er vi tilbake i bartebyen