Skip to content

Dette kan vi

Fleksible på teknologi

Hva kan vi?

IT-bransjen er i stadig endring og det kreves mer av en konsulent en noen gang. Teknologier erstattes og endres raskt, og man må virkelig følge med i timen for å kunne være blant de beste. Med dette i bakhodet fokuserer vi på å ansette og formidle de beste ingeniørene og problemløserne – fremfor å fokusere på spesifikke teknologier eller rammeverk.

Leveranseområder

Utvikler

IT-bransjen er i stadig endring og det kreves mer av en konsulent en noen gang. Teknologier erstattes og endres raskt, og man må virkelig følge med i timen for å kunne være blant de beste. Vi har ekspertise innen .NET, Java, mobilutvikling, front-end og teknologiledelse, i tillegg til Domain Driven Design, skyteknologi, sikkerhet og DevOps.

Rådgivning

Vi har lang og bred erfaring fra forskjellige bransjer og systemutviklingsprosjekter. Dette gjør oss til gode rådgivere når våre kunder står ovenfor komplekse utfordringer. Om det er å utvikle nye typer produkter eller tjeneste, om det handler om teknologi, resultatoppnåelse eller effektivisering, så jobber vi i ITverket med hele organisasjonen fra ide til gjennomføring.

Teknologiledelse

Kommunikasjon mellom forretning og teknologi er ofte den største utfordringen. Våre teknologiledere har lang erfaring fra begge deler. De vet hvordan de skal gå frem for å finne ut hvilke ønsker og behov kunden har, og de kartlegger hva kunden ønsker å oppnå.

Vi satser mye på å holde våre ansatte oppdaterte på det nyeste av trender og teknologier. Samtidig er jeg overbevist om viktigheten av å holde menneskene i fokus slik at vi er gode og ærlige samtalepartnere og rådgivere for våre kunder.

- Tom Henrik N. Rogstad, CEO, ITverket

Teknologier vi er gode på

Teknologiene vi velger å spesialisere oss på er viktige for oss, og vi passer på at det vi leverer er både velprøvd og fremtidsrettet. Vi kan stort sett levere på det meste av dagens teknologi, og om vi ikke er eksperter på alt så kan vi lære oss det.

Skyteknologi

Skyteknologi

Azure

Azure

AWS

AWS

Kubernetes

Kubernetes

Backend

Backend

.NET

.NET

Kotlin

Kotlin

Java

Java

Frontend

Frontend

React

React

Vue

Vue

NextJS

NextJS

Kontakt oss

Er du nysgjerrig på vårt fagtilbud og ønsker å høre mer om de teknologiene vi kan tilby konsulenttjenester innen? Ta gjerne kontakt med vår fagsjef.