Slik ser lokalene ut i mai. 1.september flytter ITverket inn i splitter nyoppussede lokaler. På bildet administrerende direktør Tom Henrik Rogstad (t.v), sammen med gårdeier Jens-Petter Frøiland i Brække Eiendom. Foto: Drammens Tidende

ITverket har ambisjoner om regional ekspansjon, og første stopp er Drammen. Vi har valgt Drammen først og fremst fordi det skjer mye spennende i byen og regionen rundt, spesielt innenfor teknologi. Flere selskaper har fått øynene opp for “elvebyen” og ITverket mener at tilgangen på kunder og potensielt nye ansatte er god i regionen. Drammen kan betjene området fra Asker videre opp til Kongsberg og lenger sør mot Tønsberg, Sandefjord og Grenland. ITverket har allerede kunder i denne regionen og vil med et lokalkontor har anledning til å håndtere disse kundene på en enda bedre måte. Flere ansatte bor også i området, noe som vil bidra til at den gode kulturen i selskapet vil bli videreført av disse når et nytt kontor på et nytt sted ser dagens lys.

Vi er allerede i gang med å rekruttere systemutviklere til vårt nye kontor som offisielt åpner 1.september. Vi ønsker de som har erfaring fra utvikling innenfor Java, .NET, diverse frontendrammeverk, mobilutvikling og skytjenester. Dersom du er interessert eller kjenner noen som kan tenke seg å jobbe for ITverket i Drammen; ta kontakt med en av våre rekrutterere.

Lillian Kjølberg – lk@itverket.no / 911 59 308

Eric Bondoux – eb@itverket.no / 938 49 289

Gøran Gundermark – gg@itverket.no / 975 40 784

Dersom du har behov for konsulentbistand ta kontakt med vår salgsdirektør:

Catrine Gustavsen – cg@itverket.no / 402 25 852