Skip to content

Et verktøy som løfter den strategiske gjennomføringsevnenLet's dobee.it!

2 minutter lesetid

Høsten 2020 ble Purpose AS etablert av et utålmodig gründerteam. De har i mange år opplevd at det er altfor tidkrevende å lykkes med viktige mål, raske omstillinger og høye ambisjoner. De ville derfor hjelpe engasjerte ledere til å lykkes raskt med å oppnå viktige mål - med et helt nytt og enkelt digitalt verktøy.

Med en ambisiøs tidsplan tok Purpose kontakt med ITverket for å få et ungt og sultent utviklingsteam med seg. Purpose ønsket et team som hadde lyst til å bli med i tidlig fase av startup reisen, lytte til innsikten fra kundene, utforske mulighetene i teknologiplattformen og jobbe raskt og smidig sammen med gründerne. Første milepæl: Lansere en MVP (minimum viable product) for Let’s dobee.it! til et bredt utvalg betalende pilotkunder i løpet av fire måneder.​

ITverket har vært sentral i oppstarten av Purpose og utviklingen av Let’s dobee.it! Et ungt team uten lang erfaring har bidratt med personlig engasjement, smart læringsvilje og en iherdig laginnsats.

Med det unge teamet fra ITverket klarte vi å oppnå et av våre aller mest ambisiøse mål i en kritisk oppstartfase

- Viggo Navarsete, CTO og en av gründerne i Purpose AS

Med Let’s dobee.it! bidrar ITverket aktivt til utviklingen av en SaaS-tjeneste med stort potensiale i et globalt marked med mange utfordringer. Tjenesten oppleves som unik gjennom måten den motiverer og engasjerer brukerne på en enkel måte som passer inn i en travel arbeidshverdag. Kundene betaler en månedspris per aktiv bruker, og oppnår verdi gjennom bedre måloppnåelse, mer motiverte medarbeidere, strategisk gjennomføringsevne og konkrete resultater. I 2021 har ITverket utviklet www.dobee.no og www.dobee.it med Purpose AS. Løsningene videreutvikles kontinuerlig - raskt og smidig – med innsikt fra engasjerte kunder.​

Se flere prosjekter og mer av det vi kan i ITverket

Kontakt oss

Gjør utfordringene dine om til muligheter, gjerne sammen med oss og ekspertene våre som er oppdatert på fag og teknologitrender. Er du interessert i konsulenttjenester eller vil høre mer om andre prosjekter vi har gjort? Ta gjerne kontakt med vårt salgsteam.

Tilbake til kule prosjekter