Skip to content

Kule prosjekter

Lekne i løsningen

Noen av våre kule prosjekter

Vi bistår kunder innen en rekke bransjer, både i det offentlige og private, og søker kontinuerlig de beste løsningene. Vi jobber smidig og effektivt, er i tett dialog med våre kunder, og er hele tiden opptatt av å gjøre kundene våre bedre, sikre faglig utvikling i kundens miljø og bygge langsiktige partnerskap. Her er et utsnitt av noen prosjekter vi har levert.

En trygghet i en travel hverdag

Sikkerhetsgruppen

Kundeopplevelser
2 minutter lesetid
For å øke tilbudet til kundene sine, ønsket Sikkerhetsgruppen å tilby en ny SOS vektertjeneste. Tjenesten skulle være enkel å bruke, og det ble behov for å utvikle en app som gir kundene mulighet til å tilkalle en vekter der man er, hvis det skulle oppstå en situasjon for akutt hjelp. Med god hjelp fra ITverket sine konsulenter ble applikasjonen laget og levert i henhold til avtalt tid og pris.

Ulike prosjektleveranser tilpasset ditt behov

Prosjektleveranse under kundens ledelse

Kunde leier inn et team med utviklere hvor kunden selv er prosjekteier og har ansvaret for gjennomføring. Fordel: Kunden styrer prosjektet og oppnår innsikt og kontroll i prosjektet.

Prosjektleveranse under ITverkets ledelse

ITverket bemanner prosjektet med alle relevante ressurser for å gjennomføre leveransen. Fordeler: Kunde kan fokusere på daglige gjøremål. Ukentlige demoer. ITverket står ansvarlig for leveransen.

Sommerprosjekt i regi av ITverket

Gjennomføres juni-aug, med to ukers ferie i juli. Krever lav grad av deltagelse fra kundens side, om ønskelig. Prosjektet består av flere studenter med en erfaren konsulent som styrer prosjektet. Egner seg best for isolerte oppgaver/ mindre leveranser. Fordeler: Kunde får mye for en lav kostnad.

Kontakt oss

Gjør utfordringene dine om til muligheter, gjerne sammen med oss og ekspertene våre som er oppdatert på fag og teknologitrender. Er du interessert i konsulenttjenester eller vil høre mer om andre prosjekter vi har gjort? Ta gjerne kontakt med vårt salgsteam.