Skip to content

KundeopplevelserParadisreiser

1 minutter lesetid

Paradisreiser AS er en turoperatør med fokus på skreddersydde og ansvarlige reiser i Afrika, Det indiske hav og Asia. Paradisreiser ønsket seg en app som kunne samle alle reisedokumenter for kundene deres, og etter varme anbefalinger fra tidligere kunder av ITverket, tok de kontakt for et møte og forslag.

Det var god dialog hele veien, og appen ble levert til avtalt tid og pris.

- Gro Anet H. Brastad, Daglig leder, Paradisreiser


ITverket fulgte opp, hadde en god plan samt innspill til hvordan oppdraget kunne løses. Begge parter kom raskt i gang med samarbeidet, og det var en entusiastisk og dyktig gjeng fra ITverket som ønsket å finne en god løsning. Det var god dialog hele veien, og appen ble levert til avtalt tid og pris.

Appen har nå vært i bruk en stund og Paradisreiser har fått gode tilbakemeldinger fra kundene deres, som nå har alt samlet på ett sted når de skal ut og reise. Den er enkel å administrere for ansatte og enkel i bruk for kunder. Appen har også bidratt til at vi har tatt enda et steg i å bli mer bærekraftig, noe som er svært viktig for Paradisreiser og til glede for deres kunder.

Tilbake til kule prosjekter

Kontakt oss

Gjør utfordringene dine om til muligheter, gjerne sammen med oss og ekspertene våre som er oppdatert på fag og teknologitrender. Er du interessert i konsulenttjenester eller vil høre mer om andre prosjekter vi har gjort? Ta gjerne kontakt med vårt salgsteam.