Om ITverket

ITverket ble etablert 15. mars 2000, et par måneder før den velkjente dotcom boblen sprakk.

Våre gründere ønsket å danne et selskap som skulle være en motvekt til dotcom tidens simple løsninger og jakt på raske penger ved å lage enkle og raske IT-løsninger. De ønsket å ta tilbake det gode håndverket et godt IT-system kan og skal være, dette var også mye av grunnen til at de valgte navnet ITverket.

Vi er i dag 75 ansatte med kompetanse hovedsakelig innenfor Microsoft .NET, Java og de flest teknologier på frontend og kundeopplevelser. Men vi tilbyr også prosjektledelse, arkitektur og rådgiving. Vi har stort fokus på at våre ansatte skal få den faglige utviklingen de ønsker og må ha for å være attraktive konsulenter for våre kunder og potensielle kunder. I tillegg til det faglige satser vi mye på å ta godt vare på de ansatte, alle som jobber i ITverket er mennesker som vi setter pris på og som vi ønsker skal fungere både i arbeidet sitt og når de ikke er på jobb. ITverket skal være et godt sted å jobbe i tillegg til at kundene våre skal merke at vi tar vare på våre ansatte. En fornøyd ansatt er en produktiv ansatt.

Sosialt ansvar

I ITverket tar vi vårt ansvar med tanke på miljøet og vi har valgt å miljøfyrtårnsertifisere oss. I tillegg støtter vi jevnlig organisasjoner med fokus på de som ikke har det like lett i hverdagen som de fleste av oss. For eksempel Barnekreftforeningen  og Kreftforeningen. Sommeren 2018 utviklet vi også en app, pro-bono,  for kaffebaren =Kaffe i Oslo

Vi støtter Mjøndalen Fotball

ITverket er stolt generalsponsor av Mjøndalen Fotball sitt lag i Eliteserien. Vi har valgt å samarbeide med Mjøndalen på grunn av de likheter vi ser mellom Mjøndalen og ITverket som utfordrer til de største i hver sin bransje. Både Mjøndalen Fotball og ITverket jobber hardt daglig for å få mest mulig ut av de ressurser som er tilgjengelig, i tillegg har begge bedrifter mye av de samme verdiene med å sette menneskene i fokus.