Om ITverket

ITverket bistår kunder i en rekke bransjer innen både offentlig- og privat sektor.

Vi har kompetanse innen systemutviklingsprosjekter- alt fra oppstart, til implementering og gjennomføring av prosjekter. Vi jobber tett med kundene våre, for raskt å kunne skape verdi sammen, og vi deler gjerne vår kunnskap og kompetanse. Med vår brede erfaring og spisskompetanse, kommer konsulentene våre raskt inn i kundens domene.

Vi er lokalisert i Oslo, og har konsulenter fordelt på avdelingene for systemutvikling (Java og .NET), front-end og prosjektledelse. Vi har en god miks av erfarne konsulenter og nyutdannede, fremadstormende talenter.

Vi bistår kunder innen frontend- og applikasjonsutvikling, forvaltning og rådgivning, Vi jobber med digital strategi, informasjonshåndtering, arkitektur og brukeropplevelse.  I tillegg til ERP- og CRM-løsninger, DevOps, produkt- og prosjektledelse, chatbot, nettsider, publisering – og samhandlingsløsninger til prosjektleveranse.

Vi lever etter våre verdier som sier at vi skal være «pålitelige, lekne og fleksible» både overfor våre kunder, men også internt blant våre kolleger. Vi setter mennesket i fokus og ønsker at våre konsulenter skal utvikle seg både faglig og personlig.

 ITverket AS ble stiftet 15.mars 2000 av tre gründerne. De ønsket å være en motvekt til dot com tidens flashy trender og ta systemutviklingen tilbake til et godt håndverk, derav navnet ITverket.

Sosialt Ansvar

ITverket mener selskapets sosiale engasjement kan ha positiv effekt også internt i bedriften. Det er mange som er opptatt av dette, og med denne type engasjement håper vi at våre medarbeidere blir enda stoltere av bedriften de jobber for. ITverket støtter jevnlig organisasjoner som Kreftforeningen og Barnekreftforeningen. Vi gjør det vi kan for å skåne miljøet og er miljøsertifisert som Miljøfyrtårn.

Sommeren 2018 utviklet ITverket en app, pro-bono, for Kaffebaren = Kaffe i Oslo (se blogg.itverket.no)

I tillegg til dette er vi stolte over å være generalsponsor for Mjøndalen Fotball sitt eliteserielag. Samarbeider bunner i de likheter vi ser mellom ITverket og Mjøndalen fotball. Vi er begge utfordrere til de «største» i hver vår bransje, begge parter jobber hardt for å få mest mulig ut av de ressursene som er tilgjengelig og samtidig setter begge parter menneskene eller de ansatte i fokus. Besøk gjerne MIF sine hjemmesider.