UTVIKLING

IT-bransjen er i stadig endring og det kreves mer av en konsulent en noen gang. Teknologier erstattes og endres raskt, og man må virkelig følge med i timen for å kunne være blant de beste. Med dette i bakhodet fokuserer vi på å ansette og formidle de beste ingeniørene og problemløserne – fremfor å fokusere på spesifikke teknologier eller rammeverk.

Våre folk skal være oppdatert på det nyeste av trender og samtidig være gode samtalepartnere/rådgivere som enkelt kan gå inn i større utviklingsteam og bidra fra første stund. ITverket bistår kunder innen en rekke bransjer og vi søker kontinuerlig de beste løsningene. Våre konsulenter hjelper til med alt fra utvikling, implementering, forvalting og videreutvikling. Våre konsulenter forenkler og effektiviserer prosesser og systemer, og utvikler applikasjoner og løsninger tilpasset kundens behov.

Vi jobber smidig, effektivt og i tett dialog våre kunder. Vi er hele tiden opptatt av å gjøre kundene våre bedre og samtidig sikre faglig utvikling i kundens miljø. ITverket ønsker å bygge langsiktige partnerskap med kundene.

Selv om alle er del av det samme selskapet og fagmiljøet, har vi delt opp våre konsulenter i 4 avdelinger – .NET, Java, front-end og prosjektledelse. Dette er en grov inndeling og de fleste av våre ansatte har andre felles interesseområder på tvers av avdelingene. Eksempler er Domain Driven Design, skyteknologi, mobilutvikling, sikkerhet og DevOps. Vi har også folk med spesialkompetanse på f.eks. Python eller SQL.