Utvikling

ITverket tilbyr konsulenter innenfor de fleste områder. Vår bransje er kontinuerlig i endring. Nye teknologier, verktøy og rammeverk erstatter de gamle daglig. Derfor må vi henge med for å gi våre konsulenter gode rammevilkår for å oppdatere seg i takt med den raske utviklingen.

Vi elsker å bryne oss på “de store gutta” og våre konsulenter blir ofte foretrukket på grunn av sin spissede kompetanse, men også fordi vi fremstår som både folkelige og profesjonelle

.NET

ITverket har siden oppstarten av selskapet i 2000 fokusert på utvikling på Microsoft sin .NET plattform. Vi har konsulenter med ulik erfaring fra nyutdannede til konsulenter med over 15 års erfaring.

Vi har et meget sterkt fagmiljø på .NET og vi er svært opptatt av å dele kunnskapen vi tilegner oss på individuelt nivå med alle i selskapet. De fleste av våre konsulenter er sertifiserte av Microsoft, såkalt MCP – Microsoft Certified Professional. I tillegg er ITverket som selskap sertifisert med Gold Competency for Application Development.

Våre .NET konsulenter er svært allsidige og har bred erfaring fra både web-, desktop- og mobilutvikling. Vi skal være oppdatert på den nyeste teknologien og motiverer og oppfordrer konsulentene våre til å utforske nye og spennende verktøy. Vi gjennomfører jevnlig fagsamlinger med foredrag fra både interne og eksterne foredragsholdere. Vi arrangerer også vår årlige “Geek Cruise” eller “Geek Retreat” her samles alle våre konsulenter til en helg hvor ITverket gjør ting de ikke kan. Dette er en helg hvor vi lærer oss nye verktøy og metodikker samtidig som vi har det svært hyggelig sammen.

ITverket sponser også NNUG som er en brukergruppe for .NET utviklere, vi ønsker å bidra til at også .NET miljøet i Oslo får ta del i kunnskapen våre konsulenter besitter.

Java

i 2015 bestemte vi oss for å starte byggingen av et Java miljø. Grunnen til dette er ønsket om å fortsette og bygge ITverket til et foretrukket konsulenthus blant våre nåværende kunder og for å kunne tilby flere tjenester for potensielle kunder. Over de siste årene har vi bygget selskapet slik at vi er godt rustet til å møte denne utfordringen. Vi har salgsapparatet, støttefunksjonene og nettverket på både kundesiden og blant konsulenter til å gjøre et javamiljø like sterkt som vårt .NET miljø.

Vårt fokus på rekruttering av nyutdannede fra NTNU går også godt sammen med etableringen av et javamiljø og gir oss muligheten til å få en god miks av seniorkonsulenter og nyutdannede.

Konsulentformidling

Våre ansatte har et meget stort nettverk som er opparbeidet og vedlikeholdt over mange år. Gjennom veletablerte partnere kan vi levere IT-konsulenter til de fleste oppdrag eller prosjekter kundene våre måtte ha.