Skip to content

Finne de flinke hodene sammenVår nye rekrutteringsansvarlig - er det deg?

4 minutter lesetid

ITverket har alltid vært en arbeidsplass med fokus på trivsel. Med stor takhøyde og kort vei til beslutninger sørger vi for at folk har det bra og utvikler seg på jobb.

Som selskap er vi stolte over å være en arbeidsplass der man kan trives over tid. Vår kultur karakteriseres av et sterkt ønske om å kontinuerlig forbedre vår egen og andres kompetanse. Vi har god erfaring med å gi folk muligheter, både tidlig, og underveis i karrieren.

Vi søker nå en rekrutteringsansvarlig for ITverket som vil ha det overordnede ansvaret for rekruttering i Norge. Dette er en spennende stilling der du blir sentral i å skaffe den rette IT-kompetansen for fremtiden.

Du vil jobbe strategisk med KPIene som settes for rekruttering, og du vil ha det overordnede ansvaret for rekruttering på tvers av lokasjoner når ITverket ekspanderer i Norge. Du vil være med å utvikle og vedlikeholde relasjoner og leveranser fra rekrutteringspartnere, og gjennomføre rekrutterings- og employer branding aktiviteter mot erfarne og studenter i samarbeid med marked. Videre, vil du ha det overordnede ansvaret for studentrekruttering og sørge for at intervjuer blir gjennomført. Du vil bistå i koordineringen og organiseringen av våre sommerprosjekter og sommerstudenter sammen med noen av våre konsulenter.

Som rekrutteringsansvarlig vil du ha ansvar for rekrutteringsteamet i ITverket. Du vil rapportere til HR ansvarlig, og vil inngå i Omegapoints HR-team som rekrutteringsansvarlig for Norge. Det er ønskelig at du deltar på ukentlige ledermøter i Norge.

Noen av dine arbeidsoppgaver vil være

 • Overordnet ansvar for rekruttering på tvers av lokasjoner når ITverket ekspanderer i Norge
 • Personalansvar for rekrutteringsteamet
 • Systemansvarlig og superbruker av vårt rekrutteringssystem
 • Sikre kontinuerlig oversikt over rekrutteringsbehov
 • Vurdere, utvikle og vedlikeholde relasjoner og leveranser fra potensielle rekrutteringspartnere
 • Overordnet ansvar for studentrekruttering (nyutdannede og sommerstudenter)

Vi ser etter deg som

 • Har høyere utdanning innen relevant fagområde fra høyskole eller universitet
 • Har erfaring med rekruttering, helst innen IT/teknologi, og gjerne også search-arbeid for å finne den rette kompetansen
 • Drives av strukturerte prosesser og liker å ha en rolle som pådriver og beslutningstaker
 • Er god til å kommunisere, både muntlig og skriftlig, slik at du kan bistå med å utarbeide stillingsannonser
 • Trives med å ha mange baller i luften samtidig, og har høy gjennomføringsevne
 • Har erfaring med å lede rekruttering, eller har et ønske om å bli ansvarlig for rekruttering

Gode grunner til å velge oss

I ITverket tilbyr vi en hverdag med stor fleksibilitet og tillit fra dag én. Du vil jobbe sammen med en dyktig gjeng som ønsker at du lykkes, og som ønsker at du skal ha det bra både på og utenfor jobb. Vi har en sterk kultur for å ta vare på våre ansatte, og en ledelse som jobber etter våre verdier, pålitelige, lekne, fleksible .

Hos oss arrangeres det mange faglige og sosiale sammenkomster, både for å ha det hyggelig sammen og for å lære nye ting.

Vi har reiseforsikring som dekker deg og din familie, og en attraktiv helseforsikring slik at du får rask tilgang på hjelp hvis du trenger det. Vi dekker bidrag til treningssenter, og på jobb betaler vi selvfølgelig mobiltelefon og PC-utstyr. Firmahytta vår ligger fantastisk til på Hafjell, og i tillegg til en helgetur dit i ny og ne, kanskje det også frister med topptur, løping eller klatring?

Søknadsfrist er 21. november, men vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist 22.november

Vi gleder oss til å høre fra deg

Spørsmål til stillingen?

Ta gjerne kontakt med oss!