Skip to content

Hvordan kan vi hjelpe deg å lykkes med sikker digitalisering?

Vi hjelper våre kunder med å utvikle, drifte og forsvare sine systemer. Vi bistår kunder innenfor en rekke bransjer, både i det offentlige og private. Vi deler gjerne av vår kompetanse og kan gi råd og veiledning ved behov. Hvordan kan vi hjelpe deg?

Systemutvikling

Vår systemutvikling baseres på ‘Secure by Design', et konsept og filosofi utviklet av Omegapoint. Secure by Design innebærer prinsipper, designmønstre og metoder som gjør at sikkerhet ivaretas gjennom hele utviklingsprosessen, fra arkitekturvalg til koding og drift.

Vi kan være med å bygge en løsning fra start til slutt, eller bistå ved behov for ekstra kapasitet eller spesialistkompetanse.

Drift av løsninger

Vi kan overta det operative ansvaret for slik at du kan frigjøre ressurser og kompetanse til å ha fokus på kjernevirksomheten i selskapet.

Vi jobber proaktivt og kontinuerlig for å maksimere fordelene og optimalisere kostnadseffektiviteten. Med høy tilgjengelighet, sikkerhet og automatiserte prosesser kan vi garantere oppetid og minimere avbrudd i IT-tjenestene dine.

Unngå sikkerhetsbrudd

Vi hjelper våre kunder med alle typer sikkerhetsutfordringer. Sammen jobber vi proaktivt for at systemene blir så sikre som mulig, og tester og forebygger med strukturert arbeidsmetodikk.

Ved hendelser eller innbrudd hjelper vi med å beskytte og minimere skade for virksomheten.

Rådgivning

Vi har bred erfaring fra forskjellige bransjer og systemutviklingsprosjekter og deler gjerne av vår kompetanse når kunder står ovenfor komplekse utfordringer.

Vi kan bistå ved behov for å diskutere valg av teknologi, arkitektur eller annet relatert til systemutvikling, migrering til sky, og andre sikkerhetsrelaterte spørsmål. Ta kontakt så får vi våre erfarne konsulenter til å bistå deg med å finne gode løsninger.

Et utvalg av våre prosjekter

Vi jobber smidig og effektivt, og søker kontinuerlig de beste løsningene. Vi er opptatt av å skape langsiktige partnerskap for å sammen lage sikker teknologi for fremtiden.

Her er et utsnitt av noen prosjekter vi har levert.

En personlig digital nøkkel

Flytter nøkkelknippet til mobilen

Kundeopplevelser
3 minutter lesetid
Se for deg at du jobber som helsemedarbeider og skal besøke en rekke boliger i løpet av en dag. Med deg i jakkelommen har du med deg et stort nøkkelknippe. Hva skjer om det kommer endringer i ruten? Har du riktig nøkkel, eller må du tilbake og hente flere? Hvor effektivt, sikkert og fremtidsrettet er dette for helsetjenesten? For å effektivisere denne verdikjeden er DigitalKey utviklet. Elverum kommune ser mot framtiden og ruller nå ut tjenesten til mer en 500 boenheter.
En trygghet i en travel hverdag

Sikkerhetsgruppen

Kundeopplevelser
2 minutter lesetid
For å øke tilbudet til kundene sine, ønsket Sikkerhetsgruppen å tilby en ny SOS vektertjeneste. Tjenesten skulle være enkel å bruke, og det ble behov for å utvikle en app som gir kundene mulighet til å tilkalle en vekter der man er, hvis det skulle oppstå en situasjon for akutt hjelp. Med god hjelp fra ITverket sine konsulenter ble applikasjonen laget og levert i henhold til avtalt tid og pris.

Flere prosjekter

Kontakt oss

Gjør utfordringene dine om til muligheter, gjerne sammen med oss og ekspertene våre som er oppdatert på fag og teknologitrender. Er du interessert i konsulenttjenester eller vil høre mer om andre prosjekter vi har gjort? Ta gjerne kontakt med vårt salgsteam.