Skip to content

Ferdig med studiene snart?Vi søker nyutdannede!

2 minutter lesetid

For å trives hos oss i ITverket må du ha en teknisk utdannelse, helst på masternivå. Du må ha stor interesse for programmering og kunne kjenne deg igjen i mottoet vårt “Nerder med sosiale antenner”. Har du erfaring fra sommerprosjekt eller vært aktiv i studentmiljøet ser vi på det som et stort pluss. Vi har lang erfaring med å ansette studenter og gir god opplæring til alle nyutdannede.

Noen av arbeidsoppgavene du får bryne deg på er:

  • Jobbe i prosjekt ute hos ITverket sine kunder
  • Nyutvikling eller ledelse av IT-prosjekter
  • Videreutvikling og tilpasning av løsninger etter kundens behov
  • Systemeierskap til løsningene vi leverer
  • Systemutvikling fra databaser til front-end

Hos oss finner du en god blanding av erfarne og nyutdannede utviklere. Vi er stolte over å ha lav turnover i selskapet og er glade for å få treffe de samme personene år etter år.

Gode grunner til å velge oss

Hos oss får du muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg best, enten det er som utvikler, prosjektleder eller arkitekt. Våre konsulenter holder seg faglig oppdatert og deler gjerne sin kunnskap med hverandre og våre kunder. Vi har en rekke faglige arrangementer av ulik karakter, som faggrupper, paneldebatt og faglige talks. Dersom du vil dele noe du synes er spennende med kollegene dine, i form av en liten “talk”, et blogginnlegg eller lignende, vil du få veiledning og støtte av noen med erfaring. Med fem selgere har vi god oversikt over hva som rører seg av prosjekter og muligheter i markedet. Selgerne våre jobber tett med konsulentene for å finne gode prosjekter der trivsel og utvikling står sentralt. Firmahytta vår ligger fantastisk til på Hafjell, og i tillegg til en helgetur dit i ny og ne, kanskje det også frister med topptur, bordtennisturnering eller klatring?

Vi har løpende søknadsfrist og behandler søknader fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om jobb som nyutdannet i ITverket?

Ta gjerne kontakt med