Skip to content

Er du en nerd med sosiale antenner?Bli sommerstudent hos oss!

2 minutter lesetid

Sommerjobb hos ITverket - hvordan er det?
En sommerjobb hos oss gir deg muligheten til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent og jobbe med utvikling av programvare på prosjekter for våre kunder. Hovedformålet med sommerjobben er at du som sommerstudent lærer mye nytt, finner ut hvordan du trives i rollen som konsulent og blir bedre kjent med oss i ITverket.

Vi har veldig god erfaring fra vårt arbeid med studenter, og en stor andel av våre nyutdannede konsulenter har tidligere hatt sommerjobb hos oss.

Jeg har hatt en veldig fin sommer i ITverket, hvor jeg har lært mye og møtt mange fine folk. I løpet av sommeren fikk vi ulike utfordringer, og vi har fått se hvordan det er å jobbe på et reelt prosjekt. Underveis i prosjektet hadde vi mye frihet, samt at vi fikk rask og god oppfølgning. Jeg hadde godt inntrykk av ITverket før sommerjobben og fikk et enda bedre inntrykk da jeg jobbet der. Derfor har jeg også valgt å begynne i fast jobb i ITverket til høsten.

Profilbilde av Johanne Lie
Johanne Lie
Sommerstudent 2021

Et typisk sommerprosjekt hos oss består av fire sommerstudenter, en teamleder/mentor fra ITverket, og har oppstart i midten av juni. Prosjektet har en varighet på seks uker, hvor du avvikler to ukers ferie halvveis i prosjektet. Vi tilbyr tett oppfølging og opplæring både i forkant av, og underveis i, prosjektet.

Det er utrolig givende å være sommerstudent hos ITverket! Vi sitter på et prosjekt der vi har stor valgfrihet i hvordan vi løser oppgaven, samtidig som vi blir guidet av hyggelige og flinke konsulenter. I tillegg har vi blitt kjempegodt ivaretatt med både hyttetur, sommerfest og ukentlige sosiale aktiviteter

Profilbilde av Olav Nomeland
Olav Nomeland
Sommerstudent, 2022

Alle våre sommerprosjekter er reelle prosjekter hvor det forventes samme kvalitet på leveranse som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.

Hva kan ITverket tilby deg?

  • En unik mulighet til å få en forsmak på livet som konsulent
  • Erfaring fra et reelt prosjekt med faktisk nytteverdi
  • God faglig oppfølging
  • Kursing frem til sommeren
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et sosialt og inkluderende miljø
  • En superkul sommer!

Hvis du er nysgjerrig på hva sommerstudentene har drevet med, sjekk ut vår instagram-profil: itverket_as. Du kan også lese om tidligere sommerprosjekter og andre blogginnlegg under Blogg.

Søknadsfristen for sommerjobb 2023 er gått ut. Følg med for sommerjobb 2024 fra juli 2023.

Spørsmål om sommerjobb hos oss?

Ta gjerne kontakt med: