Skip to content

Klar for en spennende sommer?Bli sommerstudent hos oss!

2 minutter lesetid

En sommerjobb i ITverket gir deg muligheten til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent og jobbe med utvikling av programvare på prosjekter for våre kunder. Hovedformålet med sommerjobben er at du som sommerstudent lærer mye nytt, finner ut hvordan du trives i rollen som konsulent og blir bedre kjent med oss i ITverket.

Vi har veldig god erfaring fra vårt arbeid med studenter, og en stor andel av våre nyutdannede konsulenter har tidligere hatt sommerjobb hos oss.

Et typisk sommerprosjekt hos oss består av fire sommerstudenter, en teamleder/mentor fra ITverket, og har oppstart i midten av juni. Prosjektet har en varighet på seks uker, hvor du avvikler to ukers ferie halvveis i prosjektet. Vi tilbyr tett oppfølging og opplæring både i forkant av, og underveis i, prosjektet.

Alle våre sommerprosjekter er reelle prosjekter hvor det forventes samme kvalitet på leveranse som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.

Jeg har hatt en veldig fin sommer i ITverket, hvor jeg har lært mye og møtt mange fine folk. I løpet av sommeren fikk vi ulike utfordringer, og vi har fått se hvordan det er å jobbe på et reelt prosjekt. Underveis i prosjektet hadde vi mye frihet, samt at vi fikk rask og god oppfølgning. Jeg hadde godt inntrykk av ITverket før sommerjobben og fikk et enda bedre inntrykk da jeg jobbet der. Derfor har jeg også valgt å begynne i fast jobb i ITverket til høsten.

Profilbilde av Johanne Lie
Johanne Lie
Sommerstudent 2021, ITverket AS, ITverket AS

Hva kan ITverket tilby deg?

  • En unik mulighet til å få en forsmak på livet som konsulent
  • Erfaring fra et reelt prosjekt med faktisk nytteverdi
  • God faglig oppfølging
  • Kursing frem til sommeren
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et sosialt og inkluderende miljø
  • En superkul sommer!

For å få et innblikk i hva vi gjør faglig, ta en titt her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om sommerjobb hos oss?

Ta gjerne kontakt med: