Skip to content

Det var sommerfri, det var sjø og...ny jobb som utvikler?Vi søker utviklere!

3 minutter lesetid

Du har muligens sommerferie når du leser dette – på vei til en flyplass, ligger på en solseng, går i fjellet, sitter foran laptopen, henger opp klesvasken hjemme? Kjenner du litt på følelsen av å prøve noe nytt, få nye utfordringer, utvide nettverket ditt? Eller er du kanskje bare nysgjerrig på hvordan en ny jobb kunne vært – hos oss?

Hvis du svarer ja på noe av dette, anbefaler vi deg å lese videre!

Hos oss blir du en del av et utviklermiljø sammen med 100 dyktige konsulenter. Du vil få muligheten til å jobbe med spennende og varierte prosjekter for en rekke ulike kunder. Du vil ha muligheten til å jobbe med nyutvikling, videreutvikling og tilpasning av løsninger etter kundens behov. Du vil få stor påvirkningskraft i valg av prosjekter, og vi vil jobbe hardt for å finne de riktige prosjektene for deg, enten du vil jobbe med frontend, backend eller fullstack, slik at du får utviklingen og utfordringene du ønsker deg.

I tillegg til .NET, Java og andre språk vi behersker, er lek det første språket vi lærer. Vi har mye lek og moro, med flere sosiale aktiviteter du kan være med på, både med og uten faglig påfyll.

Jeg har sjelden sett så mange sosialt, oppegående nerder under samme tak før. Jeg får utvikle meg faglig gjennom både kundeprosjekter og faggrupper, og det sosiale er også veldig bra med mye som skjer. Vi har skigruppe, løpegruppe, klatregruppe, lønningspils, ølbryggergruppe m.m. Ledelsen sier sjelden nei til noe, og det er full støtte i organisasjonen for nye initiativer.

- Gunnar Sandnes, ITverket, Seniorkonsulent

Vi setter pris på at du har:

  • Relevant høyere utdannelse og minimum to års erfaring som utvikler.
  • God teknisk forståelse og er lidenskapelig opptatt av faget.
  • Sulten på å lære mer, og deler gjerne av din kunnskap.
  • Liker å jobbe tett med kunden, setter deg raskt inn i kundens behov og får raskt forståelse for kundens business.
  • Kjenner deg igjen i verdiene våre: leken, pålitelig og fleksibel

Gode grunner til å velge oss

Hos oss får du muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg best, enten det er som utvikler, prosjektleder eller arkitekt. Våre konsulenter holder seg faglig oppdatert og deler gjerne sin kunnskap med hverandre og våre kunder. Vi har en rekke faglige arrangementer av ulik karakter, som faggrupper, paneldebatt og faglige talks. Firmahytta vår ligger fantastisk til på Hafjell, og i tillegg til en helgetur dit i ny og ne, kanskje det også frister med topptur, bordtennisturnering eller klatring?

I ITverket vil du få muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg best, enten det er som utvikler, arkitekt eller prosjektleder.

Vi håper du griper muligheten og søker i dag.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om jobb i ITverket?

Ta gjerne kontakt med oss