Skip to content

Vil du være med på laget?Vi søker utviklere med sosiale antenner

3 minutter lesetid

Sommeren er på hell og striskjorta og havrelefsa kaller. Har du lyst på ny jobb som utvikler på en arbeidsplass der vi dyrker den gode hverdagen?

ITverket har alltid vært et sted som har fokusert på trivsel. Vi tror på å ha det gøy på jobb, og på å hjelpe hverandre og våre kunder. Kjenner du litt på følelsen av å prøve noe nytt, få nye utfordringer, utvide nettverket ditt? Eller er du kanskje bare nysgjerrig på hvordan en ny jobb kunne vært – hos oss?

Trivsel gir resultater!

ITverket er et konsulentselskap med over 20 års historie, som alltid har hatt fokus på trivsel. Vi mener en arbeidsplass hvor folk trives og som får frem det beste i folk er et bra sted å jobbe. Og hos oss, synes våre ansatte, at du får kjenne på nettopp dette!

ITverket har i mange år levert sterke økonomiske resultater. Vi er en mangeårig Gaselle-bedrift med opp mot 100 forskjellige kunder, og dette hadde ikke vært mulig uten de flinke folkene våre. Vi ønsker nå flere utviklere med på laget, og ser derfor etter deg som ønsker å være en del av en gjeng lekne, pålitelige og fleksible nerder med sosiale antenner. Vi har nyoppussede lokaler sentralt både i Oslo og Drammen.

Utvikler i ITverket – hvordan er det?

Hos oss blir du en del av et utviklermiljø sammen med 100 dyktige konsulenter. Du vil få muligheten til å jobbe med spennende og varierte prosjekter for en rekke ulike kunder. Du vil ha muligheten til å jobbe med nyutvikling, videreutvikling og tilpasning av løsninger etter kundens behov. Du kan være med å påvirke valg av prosjekt, og vi vil jobbe hardt for å finne de riktige prosjektene for deg, enten du vil jobbe med frontend, backend eller fullstack, slik at du får utviklingen og utfordringene du ønsker deg. I tillegg til .NET, Java og andre språk vi behersker, er lek det første språket vi lærer. I ITverket har vi mye lek og moro, med flere sosiale aktiviteter du kan være med på, både med og uten faglig påfyll.

Kompetanse, interesse eller erfaring vi setter pris på at du har:

  • Relevant høyere utdannelse og minimum to års erfaring som utvikler.
  • God teknisk forståelse og er lidenskapelig opptatt av faget.
  • Sulten på å lære mer, og deler gjerne av din kunnskap.
  • Liker å jobbe tett med kunden, setter deg raskt inn i kundens behov og får raskt forståelse for kundens business.
  • Kjenner deg igjen i verdiene våre: leken, pålitelig og fleksibel


Gode grunner til å velge oss

Hos oss får du muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg best, enten det er som utvikler, prosjektleder eller arkitekt. Våre konsulenter holder seg faglig oppdatert og deler gjerne sin kunnskap med hverandre og våre kunder. Vi har en rekke faglige arrangementer av ulik karakter, og et individuelt fagbudsjett får du også. Firmahytta vår ligger fantastisk til på Hafjell, og i tillegg til en helgetur dit i ny og ne, kanskje det også frister med topptur, bordtennisturnering eller klatring?

Har du spørsmål om jobb i ITverket?

Ta gjerne kontakt med oss

Vi ser frem til å høre fra deg!