Skip to content

Bli kjent medOscar

2 minutter lesetid

Hva jobber du med i hverdagen?
I hverdagen jobber jeg med en del forskjellige ting. Jeg har lenge vært glad i å jobbe med frontend, men den siste tiden har arbeidsoppgavene mine blitt mer backend- og skyorienterte. At jeg får muligheten til å prøve meg i forskjellige deler av stacken med forskjellige teknologier synes jeg er veldig spennende.

Jeg sitter sammen med tre andre fra ITverket ute hos kunde. Det at vi er en god gjeng fra ITverket hos samme kunde setter jeg stor pris på. I dag er Angular sammen med TypeScript, C# og Elastic Search sentrale teknologier i applikasjonene vi jobber med. I tillegg er vi i ferd med å ta i bruk flere skytjenester fra Azure.

Hva motiverer deg mest på jobb og hvorfor?
Det som motiverer meg mest, er å lage gode løsninger som skaper verdi for kunden. Å jobbe sammen med mennesker fra forskjellige fagområder for å løse komplekse problemstillinger er utrolig moro. Det å få tilbakemeldinger fra sluttbruker at tungvinte prosesser har blitt mye bedre er givende.

Er det et øyeblikk i ITverket du husker ekstra godt?
Vi hadde nylig en fantastisk tur til Italia med hele selskapet for å feire at
ITverket fylte 20 år. Men det øyeblikket jeg husker best var nok Hafjellturen vi hadde høsten 2021 i det lille vinduet der samfunnet var åpent. Det var første gang vi alle var samlet igjen etter nesten to år på hjemmekontor. Det ble en utrolig morsom tur med lightning talks, fjellturer, fest og moro.

En ting som gjør ITverket til ditt førstevalg som arbeidsplass?
Det må være kombinasjonen av det sterke faglige og sosiale miljøet vi har.

Har du en funfact du vil dele?

Jeg ble utestengt fra datarommet på barneskolen fordi jeg koblet om mus og tastatur på alle datamaskinene, slik at de styrte maskinen på pulten til den som satt overfor og motsatt. Skolen trodde de hadde fått et farlig datavirus, så det ble sett på som veldig alvorlig.