Skip to content

Bli en av oss

Pålitelige i møte med andre

Hverdagen vår...

Se våre ledige stillinger

Gode grunner til å velge oss

Stresa, Italia - Jubileumstur 2022

Hos oss får du muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg best, enten det er som utvikler, prosjektleder eller arkitekt. Våre konsulenter holder seg faglig oppdatert og deler gjerne sin kunnskap med hverandre og våre kunder. Vi har en rekke faglige arrangementer av ulik karakter, og et individuelt fagbudsjett får du også. Firmahytta vår ligger fantastisk til på Hafjell, og i tillegg til en helgetur dit i ny og ne, kanskje det også frister med topptur, bordtennisturnering eller klatring?

Bli kjent med noen av oss

Hjemmekontor eller...

Summingen rundt kjøkkenøya, pong-konkurranse, tørrgjærstorsdag, bollefredag, og grilling på terrassen er noe av det som er med på å sette stemningen i lokalene våre hver dag, og som gjør at ansatte gledelig tar turen "hjem" til kontoret istedenfor å jobbe hjemmefra. Fleksibiliteten for hjemmekontor er selvfølgelig der, men når kontoret ofte blir et førstevalg viser det at vi har ansatte som er opptatt av å skape samhold, bygge vennskap og kollegaskap - noe som gjør oss sterkere sammen.

...hjemme-på-kontoret?

Når man kommer inn på kontoret legger man fort merke til trivselen mange av våre ansatte snakker om når kulturen vår skal beskrives; høyt under taket, lekent, humor, og inkludering fra dag en. "Føle seg som hjemme" er et begrep som ofte går igjen.

Lurer du på noe?

Er du interessert i en jobb hos oss, eller lurer på om ITverket er stedet for deg? Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam!