Skip to content

Bli en av oss

Vi har plass til flere på laget

Pålitelige, fleksible og lekne

Her vil du trives!

Hos oss får du muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg. Vi setter kompetanseutvikling høyt og ønsker å tilrettelegge for den utviklingen du ønsker. Vi strekker oss langt for å sikre personlig oppfølging og at du trives.

Vår kultur er preget av et ønske om å finne gode løsninger, dele av vår kunnskap og ha det bra på jobb. Vi sier sjelden nei til initiativ, fordi selskapet er bygget på prinsippet "av oss, for oss, fordi vi vil det".

Les mer om Omegapoint her.

Bli kjent med noen av oss

Vår målsetning

Være førstevalget!

Vi ønsker å skape den best tenkelige arbeidsplassen for våre ansatte og den mest engasjerende partner for våre kunder. Derfor står våre verdier sterkt og reflekterer vårt DNA.

Pålitelige - vi er problemløsere med faglig høy integritet, som er trygge i jobben og leverer god kvalitet. For oss er gode relasjoner viktig og vi vil alltid hjelpe med å oppnå best mulig resultat.

Fleksible - evner å se løsninger, snu oss raskt, være pragmatiske og gjøre endringer ved behov. Vi er opptatt av personlig oppfølging og tilpasser oss for å skape gode løsninger.

Lekne - vi bidrar med mer enn bare faglig kompetanse; med humor, kreativitet og en leken tankegang evner vi å tenke nytt og bryte faste mønstre. Sammen har vi lyst til å lykkes som ett lag!

Vi tar gjerne en prat om du vil høre mer!

Er du interessert i en jobb hos oss, eller lurer på om Omegapoint er stedet for deg? Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam!