Lyst til å bli med på en spennende reise?

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med spennende og varierte kunder og prosjekter. Du vil få jobbe med nyutvikling, eller videreutvikling og tilpasning av løsninger etter kundens behov. Du vil kunne få systemeierskap til noen av løsningene du leverer, samt jobbe med systemutvikling fra databaser til frontend.  Det vil være en naturlig fordeling mellom Webutvikling og utvikling av Windows applikasjoner. Prosjektmetodikken vil som oftest ha en smidig tilnærming og da gjerne Scrum.

Vi er opptatt av å ta vare på og utvikle alle ansatte, og du vil derfor bli en viktig del av vår videre vekst og fremtid. Du vil få muligheten til å vokse inn i den rollen som passer deg best, enten det er som utvikler eller arkitekt.
Våre konsulenter holder seg faglig oppdatert, og alle konsulenter har sitt eget fagbudsjett.

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse fra høgskole eller universitet, samt noen års erfaring som .Net utvikler. Du har god teknisk forståelse samt gode norskkunnskaper. Du liker å jobbe tett med kunden og forstår kundens viktighet og behov. Du er lidenskapelig opptatt av faget ditt og du liker å dele kunnskap.

Har du lyst til å snakke mer med oss for å se om vi kan passe som arbeidsgiver for deg, så send en søknad merket “.NET” til jobb@itverket.no.

Ved spørsmål ta kontakt med rekrutteringsansvarlig:

Lillian Kjølberg
tlf: 911 59 308 (lk@itverket.no).