ITverket trenger flere engasjerte utviklere/konsulenter til å styrke vår posisjon som et av de sterkeste fagmiljøene innen .NET i Norge.

Arbeidsoppgaver:

Du vil jobbe for en av ITverkets kunder som konsulent, enten som en del av kundens utviklingsmiljø eller i et prosjekt som ITverket gjennomfører for kunden.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av nyutvikling samt videreutvikling/tilpasning av løsninger etter kundens behov. Samtidig vil du også få systemeierskap til noen av de løsningene du leverer.

Vi har både prosjektledere og arkitekter, og for personer med de rette kvalifikasjonene vil man få slike roller i prosjekter.

Det vil være en naturlig fordeling mellom Webutvikling og utvikling av Windows applikasjoner, og prosjektmetodikk vil som oftest ha en smidig tilnærming og da gjerne SCRUM.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdannelse fra høyskole/universitet.
  • 4 års erfaring med .NET utvikling (C#).
  • Erfaring fra både Web og Windows utvikling er en fordel.
  • Gode kunnskaper om systemutvikling: fra front-end til databaser.

Ønskede egenskaper:

  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Flytende norsk.
  • Nysgjerrig og lidenskapelig opptatt av faglig utvikling.
  • Utadvendt og komfortabel med å jobbe tett med kunden
  • God teknisk forståelse og forretningssans.

ITverket tilbyr:

Hos ITverket er vi opptatt av å dele erfaringer og kunnskap og vi legger ned mye tid og ressurser på å ha et solid faglig opplegg. Du vil bli en del av et av Norges beste .Net miljøer.

Som konsulent hos ITverket ligger mulighetene åpne for deg om du ønsker å vokse inn i nye roller enten du vil bli arkitekt, prosjektleder eller en knallbra utvikler. Vi gir deg tiden, ressursene og det faglige miljøet som skal til .
Du vil få meget gode betingelser og pensjonsordninger, samt firmahytte på Hafjell, helseforsikring og sponsing av trening og treningstøy.

Har du lyst til å snakke mer med oss for å se om vi kan passe som arbeidsgiver for deg, så send en søknad merket “.NET” til jobb@itverket.no.

For spørsmål kan du ta kontakt med administrerende direktør Tom Henrik N. Rogstad på tlf: 993 39 824 (tom.rogstad@itverket.no) eller rekrutteringsansvarlig Lillian Kjølberg på tlf: 911 59 308 (lk@itverket.no)