Er du en nerd med sosiale antenner?

Sommerjobb?

Har du spørsmål vedrørende sommerjobb hos oss, kontakt en av personene nederst på siden.

HVORDAN ER DET Å HA SOMMERJOBB HOS ITVERKET?

Et sommerprosjekt hos ITverket er en mulighet til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent og jobbe med utvikling av programvare for våre kunder. Hovedformålet med sommerprosjektet er at DU skal lære mye nytt, finne ut hvordan du trives i rollen som konsulent og bli bedre kjent med oss i ITverket.

Vi har veldig god erfaring fra vårt arbeid med studenter, og en stor andel av våre nyutdannede konsulenter har tidligere hatt sommerjobb hos oss.

Et typisk prosjekt hos oss har fire studenter og en teamleder/mentor fra ITverket. Sommerprosjektet har som regel oppstart i midten av juni. Prosjektet har en varighet på seks uker, i tillegg avvikler du to ukers ferie halvveis i prosjektet. Vi tilbyr tett oppfølging og opplæring både i forkant og underveis i prosjektet.

Alle våre sommerprosjekter er reelle prosjekter hvor det forventes samme kvalitet på leveranse som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.

«I sommerjobben hos ITverket fikk jeg prøvd meg på spennende utfordringer i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø hvor det er lav terskel for å spørre om hjelp. Møtet med livet som konsulent for ITverket har gitt mersmak, og motivasjonen for å lære har aldri vært større.» – Sommerstudent 2018

«Jeg har lært mer om utvikling i de 6 ukene på sommerjobb hos ITverket, enn jeg har gjort 3 år på skolen. Morsomt å få erfaring hos en bedrift som er like opptatt av vår faglige utvikling og sosiale trivsel, som kvaliteten på produktet vi skulle levere.» –  Sommerstudent 2019

HVA KAN ITVERKET TILBY DEG?

  • En unik mulighet til å få en forsmak på livet som konsulent
  • Erfaring fra et reelt prosjekt med faktisk nytteverdi
  • God faglig oppfølging
  • Kursing frem til sommeren
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et sosialt og inkluderende miljø
  • En superkul sommer!

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med:

Marius Thingwall på tlf: 970 19 359 (mt@itverket.no)
Vegard Saga på tlf: 419 17 900 (vs@itverket.no)
Lillian Kjølberg på tlf: 911 59 308 (lk@itverket.no)

For å få et innblikk i hva vi gjør faglig, ta en titt på bloggen vår på blogg.itverket.no.