Er du en nerd med sosiale antenner?

Søknadsfristen for sommerjobb 2022 er passert.

Vi håper å se din søknad blant søkerne til sommerjobb 2023. Mer informasjon kommer i løpet av august 2022.

HVORDAN ER DET Å HA SOMMERJOBB HOS ITVERKET?

Et sommerprosjekt hos ITverket er en mulighet til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent og jobbe med utvikling av programvare for våre kunder. Hovedformålet med sommerprosjektet er at DU skal lære mye nytt, finne ut hvordan du trives i rollen som konsulent og bli bedre kjent med oss i ITverket.

Vi har veldig god erfaring fra vårt arbeid med studenter, og en stor andel av våre nyutdannede konsulenter har tidligere hatt sommerjobb hos oss.

Et typisk prosjekt hos oss har fire studenter og en teamleder/mentor fra ITverket. Sommerprosjektet har som regel oppstart i midten av juni. Prosjektet har en varighet på seks uker, i tillegg avvikler du to ukers ferie halvveis i prosjektet. Vi tilbyr tett oppfølging og opplæring både i forkant og underveis i prosjektet.

Alle våre sommerprosjekter er reelle prosjekter hvor det forventes samme kvalitet på leveranse som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.

«Jeg har hatt en veldig fin sommer i ITverket, hvor jeg har lært mye og møtt mange fine folk. I løpet av sommeren fikk vi ulike utfordringer, og vi har fått se hvordan det er å jobbe på et reelt prosjekt. Underveis i prosjektet hadde vi mye frihet, samt at vi fikk rask og god oppfølgning» – Sommerstudent 2021

«Denne sommeren har vært meget spennende og lærerik hos ITverket. Med en bratt læringskurve og et reelt prosjekt, har jeg virkelig følt på hvordan det er å jobbe som konsulent. Dette, kombinert med en sosial gjeng med god delingskultur, har gjort at dette har vært en kjempefin sommer» – Sommerstudent 2021

HVA KAN ITVERKET TILBY DEG?

  • En unik mulighet til å få en forsmak på livet som konsulent
  • Erfaring fra et reelt prosjekt med faktisk nytteverdi
  • God faglig oppfølging
  • Kursing frem til sommeren
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et sosialt og inkluderende miljø
  • En superkul sommer!

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med:

Marius Thingwall på tlf: 970 19 359 (mt@itverket.no)
Vegard Saga på tlf: 419 17 900 (vs@itverket.no)
Lillian Kjølberg på tlf: 911 59 308 (lk@itverket.no)

For å få et innblikk i hva vi gjør faglig, ta en titt på bloggen vår på blogg.itverket.no.