Er du i ferd med å avslutte studiene dine eller har du akkurat fullført en grad? Vil du gjerne fortsette å programmere? Gir tanken på at noe du har utviklet skal brukes av tusenvis av personer deg litt sommerfugler i magen?

ITverket er et selskap der du kan oppleve dette hver dag!

Vi vet at softwareutvikling er et fagområde som har mange ulike sider. Kanskje synes du algoritmefagene var mest spennende? Kanskje likte du fag der du lærte å lage de gode brukeropplevelsene eller kanskje du følte deg mest hjemme når du fikk analysere en arbeidsprosess og kunne prøve å lage et godt forslag til å forbedre den. Vi vet at alt dette (og mye mer til!) er ferdigheter som behøves for å lage gode løsninger, så hos oss vil vi hjelpe deg til å bli god på alt sammen!

I bunnen av alt ligger to ting: tekniske ferdigheter og evnen til å forstå og kommunisere. Vi vil ansette deg som vil utvikle deg på begge feltene. Dersom du vil det, kan vi love at vi har miljøet som skal til for at du kan vokse til å bli av de aller beste i Norge. Det viktigste for å klare dette er kollegaer du kan støtte deg på, diskutere med og lære av. Samtidig må man ha påfyll utenfra.Derfor reiser våre ansatte på kurs, foredrag og konferanser over alt i verden hvor man finner spennende ting å lære. Som nyansatt hos oss vil du også få mulighet til å være med på dette.

Hos oss vil du finne kollegaer som er genuint interessert i faget sitt, som brenner for å lage bedre løsninger og som hver dag søker å lære seg nye ting. Disse kollegaene vil du jobbe sammen med for å løse utfordringer som kundene våre har. Dette kan være alt fra små løsninger som dere leverer på under et halvt år til store komplekse systemer som utvikles over flere år. Vi har store kunder fra mange bransjer, men mest innen finans, idrett og shipping.

Hos oss er det hva du gjør og hva du kan som betyr noe. Vi er et selskap i vekst og vi vil fortsette å vokse i årene fremover. For flinke folk kommer det til å være gode muligheter for å vokse inn i roller med mer ansvar og nye utfordringer.

Har du lyst til å snakke mer med oss for å se om vi kan passe som arbeidsgiver for deg, så send en søknad merket “nyutdannet” til jobb@itverket.no.

For spørsmål kan du ta kontakt med administrerende direktør Tom Henrik N. Rogstad på

tlf: 993 39 824 (tom.rogstad@itverket.no) eller teamleder Tjalve Aarflot på tlf: 938 52 178 (ta@itverket.no)

ITverket gir studenter verdifull erfaring gjennom reelle sommerprosjekter

ITverket satser mye på nyutdannede, vi har de siste årene lagt ned mye tid og ressurser på NTNU i Trondheim i form av deltagelse på bedriftspresentasjoner, IT-dagene og rekruttering av studenter til våre sommerprosjekter. Vår erfaring er at nyutdannede ressurser er svært dyktige til å tilpasse seg arbeidslivet og har motivasjonen til å lære nye ting. Dette gjør studenter til et viktig satsningsområde for oss.

Sommerprosjektene våre er en flott mulighet for studenter til å vise at de er ITverket materiale. Et sommerprosjekt typisk ledes av en erfaren konsulent fra ITverket AS som har med seg fire studenter på prosjektteamet.

Studentene arbeider i seks uker med oppstart i midten av  juni og som regel tar prosjektet to uker pause i juli.

Prosjektene gjennomføres med SCRUM som utviklingsmetodikk, og en kritisk suksessfaktor er kundens deltagelse, noe som også gjør prosjektet mer interessant for studentene også. Fortrinnsvis ønsker vi at prosjektgruppen sitter i kunden sine lokaler, men dersom dette ikke er mulig kan prosjektet også gjennomføres fra ITverkets lokaler.

Sommerprosjektene til ITverket er reelle prosjekter hvor vi og kunden har samme forventning til kvalitet på leveransene som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.