Skip to content

En trygghet i en travel hverdagSikkerhetsgruppen

2 minutter lesetid

Når Henrik går til jobb føler han seg trygg - trygg på sin egen sikkerhet, trygg på at barna kommer seg sikkert frem til skolen, og trygg på et sikret hjem.

Sikkerhetsgruppen er et vekterselskap i Oslo, med over 30 000 kunder. De leverer husalarmer, brannvarsling og utrykning av vekter når alarmen går. For å øke tilbudet til kundene sine, ønsket de å tilby en ny SOS vektertjeneste, da tilgjengeligheten og kapasiteten til vektere ofte er stor. Tjenesten skulle være enkel å bruke, og det ble behov for å utvikle en app som gir kundene mulighet til å tilkalle en vekter der man er, hvis det skulle oppstå en situasjon for akutt hjelp. Med god hjelp fra ITverket sine konsulenter ble applikasjonen laget og levert i henhold til avtalt tid og pris.

Den viktigste funksjonaliteten til applikasjonen er muligheten til å enkelt tilkalle en vekter der du befinner deg ved akutt behov. Når alarmen utløses, går det automatisk en melding inn til alarmsentralen med posisjon, bilde og hvem det gjelder. Da vet vekteren med en gang hvor de skal kjøre, og hvem de ser etter. Alarmen kan utløses via appen, eller via et armbånd som kan integreres med appen. Et slikt armbånd benyttes i dag av ansatte på arbeidsplasser som er utsatt for eksempelvis vold og trusler.

Kunden ønsket videre en familiefunksjon, hvor alle i husstanden kan legges inn med områder man daglig befinner seg på i et kart, slik at man kan få varsling når vedkommende går inn og/eller ut av det definerte området. For eksempel at foreldre får varsling når barna ankommer skolen, kommer hjem etter skolen, eller ankommer trening. En trygghet i en travel hverdag.

Prosjektet ble levert på tid og budsjett.

Ved å definere opp områder i appen kan Henrik være trygg på at barna har kommet seg til skolen, på trening, og hjem igjen

Har du eller noen du kjenner behov for hjelp til å utvikle en app som passer ditt behov? Ta kontakt med salgsteamet vårt under her, så hjelper vi deg.

Se flere prosjekter og mer av det vi kan i ITverket

Kontakt oss

Gjør utfordringene dine om til muligheter, gjerne sammen med oss og ekspertene våre som er oppdatert på fag og teknologitrender. Er du interessert i konsulenttjenester eller vil høre mer om andre prosjekter vi har gjort? Ta gjerne kontakt med vårt salgsteam.